Get Adobe Flash player

Изтеглете във формат за електронен четец!

Четирите изтребителя „Ягуар 7“ на второкурсниците от „Мадара“ патрулираха над зоната на бойните действия подобно на грабливи птици, оглеждащи се за плячка. Те пазеха небето от всякакви възможни летателни единици на „Перперикон“, осигурявайки по този начин пълното въздушно господство на отбора на „Мадара“. Долу пехотинците на „Перперикон“ водеха отчаяна съпротива, опитвайки се да задържат контрола над позицията. Те използваха пещери и скалисти разломи като ключови точки, за да спрат напредването на противника. Пехотата на „Мадара“, макар и бавно, си пробиваше път, подкрепяна от страйкърите, които пък летяха необезпокоявани под прикритието на четирите Ягуара. Изведнъж водачът на изтребителния отряд съобщи с напрегнат глас:


— Тук „Ястреб 1“, засичам четири бандита на дванадесет часа.
Приближават към нас с висока скорост, вектор 23-А-7. Пригответе се за атака!
— Но откъде са взели тези изтребители? — извика учудено друг от пилотите — Мислех, че всичките им сили са ангажирани!
— Чакайте малко! Това са… не може да бъде! Те ни пращат четири Хигруса! Първокурсници?! — възкликна отново водачът. — Явно са съвсем отчаяни!
По радиостанцията се чуха смехове. Всички от отряда се развеселиха неимоверно много при новината за отчаяния ход на Перпериконци. Те не можеха да си спомнят някой друг в историята на игрите да е пращал Хигруси в атака срещу Ягуари.
— Да приключим бързо с тях! — След тези думи четирите изтребителя на „Мадара“ се впуснаха в атака срещу приближаващите противници.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови